Admiterea in cele doua clase a V-a, cea cu predare intensiva a limbii engleze si cea cu predare intensiva a limbii germane se face pe baza de testare.

Pentru clasa de engleza elevii vor sustine un test oral la limba engleza. Notarea se face cu « admis » sau «  respins ».
Pentru clasa de germana elevii vor sustine un test scris la obiectele limba romana si matematica. Testul dureaza o ora iar programa pentru testare precum si modele de subiecte pot fi gasite la secretariatul CNPR.

De ce test?
De ce este nevoie ca elevii sa sustina un test pentru a putea fi admisi la aceste clase? In primul rand pentru ca acestea sunt cerintele impuse de Ministerul Educatiei. In al doile rand, este evident in interesul elevilor ca admiterea sa se faca pe baza de test, deoarece in felul acesta se asigura o selectie a elevilor si cei admisi vor face parte din colective de elevi cu o mai buna pregatire, cu un nivel de cunostinte mai inalt si cu un nivel de interes si motivatie mai ridicate. Este strict in interesul copilului dumneavoastra sa faca parte dintr-un colectiv de elevi selectati in felul acesta.

Pentru a veni in intampinarea cerintelor dumneavoastra si pentru a usura perioada de pregatire, incepand din 1 martie 2010, la sediul CNPR, profesorii de limba engleza vor oferi consultanta si ore de pregatire gratuite elevilor de clasa a 4-a care doresc sa sustina testul de limba engleza. In fiecare sambata de la 11-12 elevii vor beneficia de un curs de pregatire gratuit iar parintii sunt bineveniti sa asiste la cursuri, sa discute cu profesorii si sa isi clarifice eventualele nedumeriri si/sau sa se convinga personal ca a alege CNPR pentru copilul dumneavostra este alegerea optima !

In continuare puteti citi programa pentru testarea la limba engleza si modele de subiecte din anii trecuti.

TEMATICA TESTULUI DE ADMITERE ÎN CLASA A V-A, CU PREDARE INTENSIVĂ A LIMBII ENGLEZE

 

VOCABULAR:

1. My Family                                    
2. School                                                            
3. Animals                                                         
4. Holidays                                                        
5. Food                                                                
6. Toys
7. Jobs
8. The 4 Seasons
9. My Town
10. Shopping

GRAMATICĂ:
1.    Present Tense Simple, Future Tense Simple, Past Tense Simple
2.    Pluralul substantivelor
3.    Gradele de comparaţie ale adjectivelor regulate


MODELE DE BILETE PENTRU TESTE

SUBIECTE PROPUSE PENTRU 2010©2013 - All rights reserved | Contact us | Newsletter