BINE ATI VENIT!

 

Dorim sa multumim parintilor care, cu incredere si speranta ne incredinteaza in fiecare toamna ceea ce au mai drag: viitorul copiilor lor.  

Le multumim pentru acesti copii minunati, destepti, talentati, frumosi si sensibili care ne fac pe noi sa venim in fiecare zi la scoala cu dragoste si optimism, care ne ajuta sa ne pastram trineretea, entuziasmul si profesionalismul, ne ajuta sa dam in fiecare zi tot ce avem mai bun.

Nici unul dintre numeroasele noastre succese profesionale nu ar fi fost posibile fara acesti copii extraordinari pe care avem privilegiul si onoarea sa ii indrumam.

 

 


 

Aveti un copil care trece in clasa a 5-a? Aveti un copil care trece in clasa a 9-a? Alegeti CNPR si oferiti-i un start mai bun in viata, o sansa in plus! Oferiti-i sansa de a deveni fluent in 2 sau chiar 3 limbi de circulatie, de a lucra cu profesori specializati in strainatate, de a participa la concursuri si competitii internationale, la tabere de vara si de toamna, excursii, activitati cultural-sportive, parteneriate cu scoli din diverse tari si multe altele, totul intr-o atmosfera destinsa, relaxata, calda, primitoare, fara stres.©2013 - All rights reserved | Contact us | Newsletter